Bostadsfinder.se

Hitta bostäder för uthyrning eller försäljning.

Villa att hyra i Karlshamn

112 m2 villa i Karlshamn att hyra

Asarum - 4rok - 7mån - 10.120kr/mån

Villa med högt läge i Asarum. Tomten ligger med baksidan mot grönområde med motionsslinga och nära till fint utegym. Mataffär och skolor finns på bekvämt gångavstånd och det är 2 minuter till närmaste busshållplats. Väldigt lite trafik då det inte är en genomfartsväg.

Finns eventuellt möjlighet till förlängning efter avtalstiden eller att köpa huset via Fastighetsbyrån.

Villan består av 2 plan samt en källare (biarea på 61 kvm). Stor tomt med växthus och trädgårdsland för den odlingsintresserade. Den sluttande tomten har många uteplatser med fin utsikt över Asarum.

Carport och garage finns med ett extrarum ovanför som kan användas till gäster.

Uppvärmning med luft/vatten värmepump från 2019 samt tillskottsvärme med kamin. På plan 1 finns även AC.

Plan 1 med entre som leder in till en hall för avhängning av kläder. Från hallen kommer man med några steg in till kök, toalett och vardagsrum. Köket renoverades 2022 med nya vitvaror förutom diskmaskinen från 2021 och kylen från 2019. Här finns gott om arbetsytor och plats för matbord. Till vänster från hallen finns badrum med toalett och dusch. Rakt fram från hallen kommer man in i det rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och exempelvis matsalsmöblemang. Här finns gott om ljusinsläpp från tre väderstreck och en eldningsbar kamin. Här finns även förvaringsmöjligheter i form av en inbyggd garderob.

Plan 2 nås direkt till vänster från hallen. Här ligger...