Bostadsfinder.se

Hitta bostäder för uthyrning eller försäljning.

Villa att hyra i Oxie

167 m2 villa i Oxie att hyra

Oxie - 6rok - tillsv - 20.125kr/mån

Möblerad 6 rok villa - Uteplats - Oxie/Malmö - Uthyrningsperiod: 2024-09-01 och tillsvidare (Minst 1 år)

Välkommen till denna charmiga villa, som fördelas på ett vardagsrum med en öppen planlösning mot ett modernt kök. Vardagsrummet är utrustat med enhetlig parkett och en elegant ektrappa som leder till övre plan. Köket är funktionellt med en stor köksö. Här finns en inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, modern fläkt och en bred induktionshäll. Dessutom finns en fristående kyl och frys. Från köket finns även en utgång till trädgården.

Badrummet på entréplanet är helkaklat med klinkergolv. Här finns en duschhörna med vikbara dörrar, ett fönster, vägghängd WC och ett handfat med kommod. Grovköket är utrustat med tvättställ, skåp och rymliga garderober. Här finns även en tvättmaskin, torkskåp och torktumlare. Det stora badrummet på övre plan har både dusch och bubbelbadkar. De tre sovrummen på övre plan har alla parkettgolv. Ett av sovrummen har dessutom en garderob med skjutdörrar.

Trädgården är omgärdad av en vintergrön häck som skyddar mot insyn från gatan. Här finns en terrass, en gräsmatta med plommonträd och ett körsbärsträd. Framför huset finns en stenlagd biluppställningsplats med plats för två bilar. Det inglasade uterummet har stora glaspartier/skjutdörrar på hela väggen mot gräsmattan och hela väggen mot terassen. Uterummet har även golvvärme och kan användas året runt.

Uppvärmning: Huset har en energis...