Bostadsfinder.se

Hitta bostäder för uthyrning eller försäljning.

Lägenhet att hyra i Kungsbacka

100 m2 lägenhet i Kungsbacka att hyra

Kullavik - 3rok - tillsv - 10.187kr/mån

Välkommen till denna fina hyresrätt belägen på Kyviks äng 15 i Kullavik. Denna ljusa och rymliga lägenhet omfattar 100 kvm och erbjuder tre välplanerade rum, perfekt för både familjer och par.

Kullavik är ett naturskönt område som ligger vid kusten, med närhet till både havet och vacker natur. I omgivningarna finns härliga promenadstråk, och det är möjligt att njuta av strandliv och vattensporter under de varmare månaderna. Det lokala samhället har en trevlig känsla, med ett utbud av caféer och butiker, samt närhet till service och skolor.

Lägenheten i sig har gott om ljusinsläpp och en funktionell planlösning som skapar en välkomnande atmosfär. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden och skapa ett trivsamt hem.

Området ger också goda kommunikationsmöjligheter med närliggande bussförbindelser, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av kommunen. Kullavik är perfekt för den som uppskattar en kombination av avkoppling och natur, samtidigt som man har tillgång till vardagens bekvämligheter.